17 de gen. 2014

Us presentem la Formació en metodologies per a l'educació transformadora a l'aula

Durant els propers mesos, a la FCONG i en diferents espais i municipis de Barcelona, es realitzaran sessions de formació adreçades a docents i ONG.

Si teniu interès en conèixer el currículum del Departament d'Ensenyament, el treball per competències o metodologies com el treball cooperatiu, la webquest i els dilemes morals, no us podeu perdre la primera formació que es realitzarà durant el més de febrer a la seu de la FCONG. Comptarem amb formadors i formadores de la UB, la UAB i del Departament d'Ensenyament. 

A la primera formació també hi participarà el Grup de Treball del Projecte de Competències i EPD que, a banda de parlar-nos de l'educació transformadora, ens presentarà la Guia per la incorporació de l'EPD a l'escola que estan elaborant.

També us oferim, a 7 municipis de la província de Barcelona, una formació per conèixer en profunditat la metodologia de l'aprenentatge servei, saber quines són les seves vinculacions amb el currículum o dissenyar el vostre propi projecte d'APS. Per la realització d'aquest curs comptem amb la col·laboració dels formadors i formadores del Centre Promotor d'Aprenentatge Servei, un referent català en aquest àmbit.

Esperem que us sembli interessant i que us hi apunteu! 

Us hi esperem!
 



  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada